Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Hizmet Binasında Hizmet Verecektir.
17 Eylül 2018

Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binasında hizmet verecektir.

Kefevi Mahallesi, Hakimiyet Caddesinde faaliyet göstermekte iken Yeni Mahalle Okulak Sokak No:8 adresine taşınacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde 22’si Diş Hekimi olmak üzere toplam 90 personel ile hizmet verilecektir.

Yeni binasında engelliler için otopark alanı, asansörler ve gerekli diğer düzenlemeler sağlanmış ve engelli vatandaşlarımızın faydalanabileceği ayrı bir klinik oluşturulmuştur. Merkezi Sterilizasyon ünitesi, Protez laboratuvarı, lokal ameliyathane, 22 klinik alanı, mahkum koğuşu gibi diğer birimlerde kalite standartları doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Hizmet binasının yenilenmesi ile birlikte 7 adet diş üniti de yenilenmiş ve ilaveler ile birlikte toplam da 24 diş üniti hizmet verir hale getirilmiştir. Önce ki binamız da fiziki alan ve personel yetersizliği nedeniyle en fazla sorun yaşadığımız görüntüleme hizmetleri, yeni hizmet binasında ilave olarak alınan Periapikal Röntgen cihazı, Panaromik Röntgen cihazı ve yeni başlayan 2 Röntgen Teknisyeni ile toplamda 4 röntgen teknisyenle yeniden düzenlenmiştir. Röntgen teknisyeni sayısının yeterli hale gelmesi ile birlikte nöbetlerde de röntgen çekimi ile etkin ve kaliteli Acil Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri yürütülecektir.