1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Atatürk Devlet Hastanesi’nde Gerçekleşen Etkinlik
04 Ekim 2024

Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dt. Halil İbrahim Ustaoğlu, 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Atatürk Devlet Hastanesi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Emzirme Haftası, anne ve bebek sağlığını koruma ve emzirmenin önemine dikkat çekme amacıyla her yıl düzenlenmekte olup, anne sütü ile beslenmenin teşvik edilmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Etkinlik boyunca, emzirmenin önemi ve faydalarına dair bilgilendirmeler yapılmış, emzirmenin bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesi üzerindeki etkileri vurgulanmıştır. Katılımcılar, anne ve bebek sağlığını destekleyen bu tür çalışmaların toplum sağlığına olan katkısını bir kez daha ifade etmişlerdir.