2019 Mayıs Ayı İl ASKOM Toplantısı Yapıldı
28 Mayıs 2019

2019 yılı Mayıs Ayı İl ASKOM toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı salonunda Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı ya Sağlık Hizmetler Başkanı Dr. Ahu Duran, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Usta ve sağlık tesisi yöneticileri katıldı.

Halk Sağlığı Laboratuvarı sorumlusu Mikrobiyoloji Uzmanı Pınar Alagöz tarafından yapılan sunum ile ani gelişebilecek halk sağlığı tehditlerine yönelik alınacak önlemler ve olası bir durumda uygulanacak acil eylem planlarının hazırlıkları görüşülürken Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri sorumlusu Dr. Bülent Öztürk'ün sunumu ile il içi ve il dışı hastaneler arası yapılan hasta sevkleri, il genelinde acil sağlık hizmetleri sunumu sırasında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.