Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri İlimizi Ziyaret Etti
02 Mart 2024

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri, 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında ilimizde önemli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde, Atatürk Devlet Hastanesi ve diğer ilçe hastaneleri ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri gibi birinci basamak sağlık kurumları ile Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları detaylı bir şekilde incelendi. Temel hedef, sunulan sağlık hizmetlerinin yeterliliği ve kalitesinin değerlendirilmesiydi ve bu ziyaretler sonucunda sahadaki gözlemler doğrultusunda il sunumu hazırlandı.

Ziyaretlerin sonuçlarını değerlendirmek ve ilimizde yapılması gereken çalışmaları planlamak amacıyla, Baş Saha Koordinatörü Dr. Osman Açıkgöz liderliğinde Saha Koordinatörleri, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU, Hizmet Başkanları ve Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri ve Hastane Başhekimleri ile İl Değerlendirme toplantısı düzenlendi. Bu toplantıda, sağlık tesislerimizde vatandaşlarımıza daha modern ve etkin hizmetler sunulması için fikir alışverişinde bulunuldu. Saha Koordinatörlerine verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür ederiz.

• sahakoordinatör ziyareti