Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Oktay DOĞAN

Oktay DOĞAN
       Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı

ÖZGEÇMİŞ

• 1983 Yılında Malatya Doğanşehir’de doğdu.
  • Doğanşehir Sağlık Meslek Lisesi'nde okudu.
  • İnönü Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Sağlık Memurluğu okudu.
  • Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi Ön lisans, İşletme Lisans ve Sağlık Yönetimi Lisans okudu.
  • Atatürk Üniversitesi Adalet Ön Lisans okudu.
  • Ahmet Yesevi Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Bölümlerini okudu.
  • 2005-2009 Mardin Midyat 2 Nolu sağlık Ocağında Sağlık Memuru ( Tıbbi Sekreter) olarak çalıştı.
  • 2009-2012 Midyat Devlet Hastanesi görev yaptı.
  • 2012-2013 Ankara Sincan Devlet Hastanesi görev yaptı.
  • 2013-2017 Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığında çalıştı.
  • Aralık 2017 tarihinde Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atandı.
  • Aralık 2019 tarihinde Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atandı.
  • 15 Aralık 2022 tarihinde Sinop İl Sağlık Müdürlüğünde Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.