Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa YILDIZ

Mustafa YILDIZ
Destek Hizmetleri Başkanı

ÖZGEÇMİŞ

• 1977 yılında Sinop’ta doğdu.
  • İlk ve Orta öğrenimini Sinop’ta tamamladı.
  • 2003 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi’ni bitirdi.
  • 2001 Yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sivas Şube Müdürlüğünde Memuriyete başladı.
  • 2005 ile 2012 yılları arasında Sinop İl Sağlık Müdürlüğünde İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yaptı.
  • 2007 yılı Nisan ve Mayıs aylarından Şube Müdürlüğüne ek olarak Gerze Devlet Hastanesi Müdürü olarak görev yaptı.
  • 2013 ile 2017 yılları arasında Sinop İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Satın Alma Birimi Uzmanı olarak görev yaptı.
  • 2017 tarihinden itibaren Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcılığı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
  • 15 Aralık 2022 tarihinde Sinop İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı olarak göreve başladı.

SERTİFİKALAR

• İhale Uygulamaları Eğitimi