Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri ilimizi ziyaret etti
04 Mart 2021

Pandemi süreci, rutin sağlık hizmetleri, sağlık yatırımları ve tedavi hizmetlerinin genel durum ve sağlık hizmetlerinin yerinde değerlendirilmesi için Sağlık Bakanlığımız Saha Koordinatörü Dr. Şafak Sünbül ve Dr. Yasin Akar ilimizi ziyaret ettiler.

Sağlık hizmetlerimiz yerinde değerlendirildi

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Şafak SÜNBÜL ve Dr. Yasin Akar başkanlığında Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan toplantıya Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ve beraberinde Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katılım sağladı.

Sağlık hizmetleri noktasında genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda rutin sağlık hizmetlerinin durumu, pandemi süreci, sağlık tesislerinin işleyişi ve doluluk oranları, yoğun bakım yatak kapasiteleri, filyasyon ve koronavirüs aşı çalışmalarının sayısal verileri masaya yatırıldı.

Sinop Valiliği ve Sağlık tesisleri ziyaret edildi

Bakanlığımız Saha Koordinatörleri Dr. Şafak Sünbül ve Dr. Yasin Akar, Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu ile birlikte Sinop Valisi Sayın Erol Karaömeroğlu’nu ziyaret ederek Saha Koordinatörleri pandemi sürecine verdikleri desteklerden dolayı Vali beye teşekkür ettiler. Yapılan nezaket ziyaretinin akabinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yalçın Atlı ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Ahu Duran ile birlikte Sinop Atatürk Devlet Hastanesi, Boyabat 75 Yıl Devlet Hastanesi ve Gerze Devlet Hastanesi ziyaret edilerek yerinde değerlendirmeler yapıldı. Yapılan hastane ziyaretlerinde Saha Koordinatörümüz bizzat sağlık tesisi yöneticilerinden bilgiler aldı. Sağlık tesislerinin pandemi sürecindeki çalışmalarını, tedavi hizmetlerini, yatak doluluk oranlarını yerinde değerlendirdi.

• 1.JPG
  • 2.JPG